Indkaldelse til medlemsmøde den 26. januar kl. 19.00

indsendt 11. jan. 2012 08.42 af Haderslev Roklub   [ opdateret 11. jan. 2012 08.45 ]

Den nyvalgte bestyrelse i HR har besluttet at sætte fokus på udviklingen i HR fremover:

Hvilke ønsker har vi til klubben

Hvor stor og aktiv klub ønsker vi

Hvilke medlemsgrupper skal vi satse på

Hvilke sociale arrangementer i HR ønsker vi
Hvad kan og bør vi gøre

Med dette møde vil vi prøve at bringe lidt balance i vore forventninger og måske finde nye mål for klubben, som bestyrelsen i HR kan arbejde målrettet videre med.

For at få lidt inspiration udefra, kommer udviklingskonsulent Michael Jakobson DKF, som har været rundt i mange Ro- og kajakklubber landet over.

Han vil komme med forslag til markedsføring/medlemshvervning, udvikling, aktiv foreningsliv mm.

Det er så meningen, at vi skal drøfte de muligheder der er for at få vores klub op i gear igen og hvilke områder vi skal give mere fokus og opmærksomhed .

Som medlem af Haderslev Roklub er det vigtigt, at du møder op, så du kan være med til at præge klubben og dens udvikling/aktivitet fremadrettet og komme med dine drømme om, hvordan du gerne ser HR fremover.

På mødet vil der blive serveret kaffe/the, blødt brød og småkager som koster 10 kr. p.p.

Mødet forventes at slutte ca. kl. 21:00