Orientering

indsendt 24. mar. 2018 15.16 af Haderslev Roklub

Hej kære HR roer

Rosæsonen 2018 startede i dag med standerhejsning.  Der er nu åben roning mandag og torsdag kl. 18:30

For at få information ud til alle HR medlemmer sendes denne mail,  da alle jo ikke kom til Standerhejsningen i dag.

Her nyt info:

Til dem der tager ud at ro på Dammen i marts/april, skal I være opmærksomme på, at mange af Alu-pælene til Regatta-banen er skubbet så langt ned af isen, så de kun rager et par cm op over vandet.  Disse steder skulle nu være afmærket med advarselsbøjer, så når du/I ror ud skal du/I holde jer et stykke fra disse bøjer for ikke at sejle ind i pælene som kan ødelægge bådene.

BroLars (et firma)  er bestilt til at komme og rette pælene op og forstærke dem. Det sker i udgangen af april måned dette år.

Til orientering kan oplyses, at der nu kun er 8 måneder til den fantastiske Julefest i HR (lørdag den 24. nov. 2018) så I kan allerede sætte et stort kryds i jeres kalender J

Der vil i løbet af april måned blive meldt ud om arrangementer i HR, som bl. A. skulle indeholde Stjerneskudstur til Damende,  Grilltur til Bergs Plads mm.   Desuden kan der også oplyses, at der er planlagt Åbent Hus i HR den 12. maj 2018.   Alt dette vil I høre mere om senere.

De bedste forårshilsner

For Haderslev Roklub