Roskole for nye roere

indsendt 9. apr. 2011 02.25 af Haderslev Roklub
Lørdag den 30. april 2011 indleder vi roskolen med 2 af 9 lektioner for nye uerfarne senior-roere (18+ år).

På roskolen kommer du ud at ro sammen med en instruktør, du lærer rokommandoerne, og du får indsigt i både og andet materiel. Målet med roskolen er, at du bliver frigivet til at ro uden instruktør sammen med andre rokammerater.

Har du lyst til god ro-motion og masser af frisk luft på vandet, kan du tilmelde dig roskolen via din indmeldelse i klubben. Det sker ved, at du udfylder indmeldelsesblanketten under fanen "Blanketter". Helt praktisk gør du følgende: Du downloader blanketten, udfylder den og gemmer den på din pc. Så opretter du en mail adresseret til uddannelseschef@haderslevroklub.dk, vedhæfter din udfyldte indmeldelse og sender mailen. Vi modtager selvfølgelig også gerne din indmeldelse pr. fodpost.

Vil du vide mere om roning og roskolen, kan du henvende dig til uddannelseschefen på mail uddannelseschef@haderslevroklub.dk. Hvis du i forvejen er medlem af roklubben, sender du blot en mail til uddannelseschefen om, at du ønsker at deltage i roskolen.

Cirka 1 uge inden lørdag den 30. april får du tilsendt et program for dagens aktiviteter.

Er du mellem 12-18 år, kan du deltage i klubbens ungdomsroning. Du tilmelder dig ungdomsroning ved at melde dig ind i klubben som ovenfor, og du kan få mere at vide om ungdomsroning ved henvendelse til ungdomschef@haderslevroklub.dk.