Træningssamling for Talent 2016

indsendt 15. mar. 2011 09.34 af Haderslev Roklub

Første samling med alle talent 2016 er afholdt i Dansk Rocenter (DRC) i Bagsværd. Samlingen foregik 12. marts. For de 6 talenter fra Haderslev Roklub var det første gang de mødte de øvrige talenter. Der er i dag 33 talenter på landsplan.

Turen derover gik fint, selvom det er en lang tur. Dog måtte der indlægges en pause, således at talenterne kunne spise lidt undervejs. Ved ankomsten til DRC blev vi modtaget af Mette Berner, der er koordinator på projektet. Herefter var det omklædning og klar til dagens program.

Programmet bestod for vores vedkommende af styrketest, samt et træningspas i ergometer. Ud over dette skulle alle fotograferes og udarbejde deres egen profil som senere vil blive lagt ud på DFFR´s hjemmeside under Talent 2016. Testen viste en klar forbedring for alle talenter fra Haderslev Roklub