Tuborgfondet giver penge til havkajakker

indsendt 21. jun. 2010 00.53 af Haderslev Roklub
Haderslev Roklub søgte i det tidlige forår om fondsmidler til indkøb af nye havkajakker. Den primære årsag var bl.a. de unge roere, der sidste efterår efterlyste weekend- og overnatningsture, og det måtte gerne foregå i kajak. HR har bare ikke kajakker, der er velegnede til at medbringe telte og grej til overnatning. Det var derfor med rystende hånd brevet fra Tuborgfondet blev åbnet, for hvad nu hvis de havde sagt nej. Så meget større var glæden, da Tuborgfondet meddelte, at de har bevilget 20.000 kr. til projektet. Tiden efter er gået med at undersøge, hvad vi kan få, og som samtidig er godt og solidt udført. Der er derfor blevet prøvet flere kajakker, og som en del af et større tilbud, er valget faldet på Point 65 Sea Cruiser, som kommer med både skeg og ror. Kajakkerne er bestilt, og de forventes at ankomme i denne uge. I den forbindelse vil der være en officiel overrækning af check, navngivning osv. hvor de unge bl.a. vil lave en lille opvisning i kajakkerne. Vi siger tusinde tak til Tuborgfondet for deres generøse bevilling.