Klubben‎ > ‎

Parkeringsreglement for Haderslev Roklub

Parkering på Roklubbens område må kun ske i forbindelse med roning og deltagelse i roklubbens arrangementer.

Parkering på de øverste pladser ved vejen ned til Damparken overvåges af ONEPARK, så for at undgå bøder, skal man - umiddelbart efter at man har parkeret her - hente en parkeringstilladelse, der er ophængt i en lomme på opslagstavlen i trappegangen og inden for 3 minutter fra parkeringstidspunktet anbringe den let synligt i forruden på bilen.
Undlader man dette falder der bøder på kr. 650 pr. gang.

Efter parkering skal parkeringstilladelsen lægges tilbage på plads ved opslagstavlen. Herefter har man igen 3 minutter til at komme afsted fra parkeringspladsen.

Der er indgået aftale om afvigelse fra ovenstående regler. Disse aftaler opretholdes.

Der vil ikke fremover blive indgået aftaler, der afviger fra ovenstående regler.

Haderslev, den 15. oktober 2015