Svømning 2020 -2021

Haderslev Idrætscenter lukker helt ned pga. stigende Covid19-smitte og på baggrund af regeringens og statsministerens udmelding om landsdækkende nedlukning.

( foreløbig lukket helt ned indtil og med den 3. Januar 2021)

Søndags svømning 2020 - 2021.

Haderslev Sejl-Club, Deutscher Ruderverrein Hadersleben og Haderslev Roklub har igen i fællesskab i år fået bevilliget tid i Haderslev Hallen hver søndag fra kl. 0800 til kl. 1100.

Vi starter sæsonen

fra 27. september 2020 og fortsætter indtil og med 25. april 2021.

Naturligvis med afbrydelser i skolernes ferie som sædvanlig.

Saunaen er desværre ikke sat til, grundet Covid-19.

Opdaterede retningslinier ifm. brug af omklædning i svømmehallen på Clausensvej.

Med den markant øgede smitte følger stramninger af covid19-restriktioner og det får betydning for dig/jer i Haderslev idrætscenter.

Er I som hold-deltagere over 21 år vil det kun være muligt maksimalt at opholde sig 10 mand i vores omklædningsrum.

Er I som hold-deltagere under 21 år er de nuværende max-antal gældende. Jf. skiltning.

Enkelte omklædningsrum er så små at der uanset alder ikke kan være mere en 10 personer. Jf. skiltning.

I mødelokaler må der ligeledes kun være 10 personer hvis aktiviteten er for et deltagerhold over 21 år.

Er deltagerholdet derimod under 21 år er det nuværende max-antal gældende. Jf. skiltning.

Husk endvidere på at fra torsdag den 29/10 er mundbind påkrævet i HELE HIC dog ikke når der trænes eller man er siddende.

Det vil ikke være muligt at få adgang til HIC uden mundbind.

Det er - for os alle - en vanskelig tid at navigere i, opstår der tvivl, bekymring og/eller spørgsmål er I som altid mere end velkommen til at tage kontakt til personalet i HIC eller administrationen.

Mundbind er gældende fra 29/10-2/1

Forsamlingsforbuddet på 10 personer er gældende fra 26/10-22/11.

SVØMMEHALLEN HOLDER FØLGENDE LUKKEDAGE I SÆSONEN

SKOLERNES EFTERÅRSFERIE

MANDAG D. 12. – SØNDAG D. 18. OKTOBER 2020.

SKOLERNES JULEFERIE

FREDAG D. 18. DECEMBER 2020 – FREDAG D. 1. JANUAR 2021

SKOLERNES VINTERFERIE

MANDAG D. 15. - SØNDAG D. 21. FEBRUAR 2021.

PÅSKE

MANDAG D. 05. APRIL – MANDAG D. 11. APRIL 2021

ALLE DAGE INKL.

Haderslev Hallens svømmehal er beliggende på Clausensvej 1.

Svømmehallen følger skolernes feriekalender.

ALLE DAGE INKL.

Haderslev Hallens svømmehal er beliggende på Clausensvej 1.

Svømmehallen følger skolernes feriekalender.

Ohne gewähr/uden garanti